Wilbert Audenaerde

Wilbert heeft meer dan 25 jaar ervaring in het realiseren van operational excellence op basis van Enterprise (Health) Applications. Hij verzorgt onze operationele dienstverlening.
Onderstaand een overzicht van zijn projectactiviteiten:

Vereniging van SAP gebruikende Ziekenhuizen (VsapGZ): Gezamenlijke ontwikkeling
jan. 2018 – heden

Project manager voor de VsapGZ ontwikkeltrajecten met Cerner en SAP. Met als grootste project de gezamenlijke ontwikkeling met Cerner van de i.s.h.med medicatie-module, die t.z.t. de Klinicom / Zamicom systemen, respectievelijk ViPharma  systemen van de deelnemende ziekenhuizen zal vervangen. Daarnaast verantwoordelijk voor de SAP ontwikkeltrajecten, zoals de ontwikkeling van de functionaliteiten t.b.v. het LIR (Landelijk Implantaten Register) en de ontwikkelingen t.b.v. Wet- en Regelgeving (zoals RZ19). Tevens tactisch adviseur betreffende VIPP, GTS, FMD, Verrichtingen-thesaurus, etc. etc.). Tevens VsapGZ intermediair richting NZA, VZVZ, DHD, Nictiz, GS1, etc.

Zuyderland Programma 1+1=1: Cisco – Naar één telefooncentrale
apr. 2016 – aug. 2017

Succesvolle implementatie van nieuwe telefooncentrale in Zuyderland als vervanging van de oude Siemens centrale van Orbis en Avaya centrale van Atrium. Basis gelegd voor verbeterde telefonische bereikbaarheid door optimalisatie van nummerplan en callflows over de locaties heen. Verantwoordelijk voor de organisatorische implementatie van dit deel van het programma, inclusief testen, opleiden, communicatie, verandermanagement, uitrol en overdracht naar beheer. Tevens programma-manager “huis” voor het gehele 1+1=1 programma.

Zuyderland Programma 1+1=1: VMWare – Naar één digitale werkplekomgeving
apr. 2016 – jun. 2017

Succesvolle ontwikkeling en uitrol van digitale werkplek op basis van VMWare als vervanging van de oude VDI oplossingen in Atrium en Orbis. Verantwoordelijk voor de organisatorische implementatie, inclusief testen, opleidingen, communicatie en verandermanagement. Tevens programma-manager “huis” voor het gehele 1+1=1 programma.

Zuyderland Programma 1+1=1: Outlook – Naar één mail- en agenda-omgeving
apr. 2016 – sep. 2016

Succesvolle implementatie van een geharmoniseerde Outlook mail- en agenda-omgeving als vervanging van de mailsystemen van het voormalige Atrium MC en het voormalige Orbis. Verantwoordelijk voor de organisatorische implementatie, waaronder het testen, opleidingen, communicatie, verandermanagement, uitrol en overdracht naar beheer. Tevens programma-manager “huis” voor het gehele 1+1=1 programma.

Zuyderland Programma SwITch: GLIMS – Naar 1 laboratoriumsysteem
nov. 2015 – mrt. 2016

Succesvolle livegang van het voormalige Atrium laboratorium op het laboratoriumsysteem GLIMS van het voormalige Orbis. Basis gelegd voor verdere fusie van de laboratoria (klinisch chemisch lab, medisch microbiologisch lab, klinisch fysisch toxicologisch lab). Verantwoordelijk voor de gehele implementatie inclusief techniek en organisatorisch implementatie.

Zuyderland Programma SwITch: Post-golive deelprojecten
jul. 2015 – okt. 2015

Verantwoordelijk voor overall nazorg op de ZIS/EPD implementatie en uitvoering van meerdere post-golive deelprojecten:
– Patient-ontdubbeling inclusief ontdubbeling in de (medische) deelsystemen
– Optimalisatie van het patient-inschrijvingsproces
– Locatie-onafhankelijk werken met het Electronisch Medicatie Systeem

Zuyderland Programma SwITch: Project Manager Data Conversie ZIS/EPD
jan. 2015 – jun. 2015

Namens Zuyderland verantwoordelijk voor een succesvolle dataconversie t.b.v. de ZIS/EPD implementatie van het fusie-ziekenhuis. Inclusief de conversie van openstaande en historische DBC’s, verrichtingen, patiëntenstam, orders etc etc.

Zuyderland Programma SwITch: Lid Programmadirectie ERP/EMS
okt. 2014 – jun. 2015

Binnen de programma-directie toegevoegd als verantwoordelijke voor de uitrol van het gezamenlijke SAP ERP systeem en het gezamenlijke ViPharma medicatie-systeem.

Zuyderland Programma SwITch: Uitrol roadmap applicaties i.r.t. fusie Atrium en Orbis
apr. 2014 – sep. 2014

Verantwoordelijk voor het opstellen van de uitrol-scenario’s van ZIS/EPD, ERP, EMS, PDMS in relatie tot de fusie. Volledig in kaart gebracht van de afhankelijkheden en gekomen tot keuze van een realistisch en haalbaar scenario.

Erasmus Universiteit Programma BV2013: Herimplementatie SAP
jan. 2013 – mrt. 2014

Projectbeschrijving
Als overall projectmanager verantwoordelijk voor de uitrol van ERP bij de Erasmus Universiteit Rotterdam door een consortium bestaande uit Hoofdaannemer Deloitte, Huris en Itelligence. Succesvolle uitrol van SAP, o.a. HR (inclusief employee self service en manager self service portalen, Finance (inclusief vaste activa, SAP Opentext voor invoice scanning), Project management en Business Warehouse.

Viecuri Medisch Centrum: SLIM programma: Implementatie ERP + Roostersysteem
jan. 2012 – mrt. 2013

Implementatie van SAP CareCTRL van PinkRoccade Healthcare en van het Harmony roostersysteem van Ortec. Overall verantwoordelijk projectmanager namens VieCuri, inclusief aansturing van PinkRoccade Healthcare, Ortec en Viecuri zelf. Succesvolle livegang op 1 januari 2013.

AMC Programma TOP: Implementatie CareCTRL
jan. 2011 – mrt. 2012

Verantwoordelijk voor het dagelijkse project management van het consortium van Deloitte en PinkRoccade Healthcare t.b.v. de CareCTRL implementatie bij AMC.

Geef een reactie