Topopex start bij de VSAPGZ

Topopex start bij de VSAPGZ

Vandaag begonnen met mijn eerste werkdag voor de Vereniging voor SAP gebruikende ziekenhuizen, de VSAPGZ. Te beginnen met het inrichten van de bouwfase voor het medicatieprogramma. Wat een machtig mooi traject: MUMC, Zuyderland, Amstelland en Flevoziekenhuis die gezamenlijk één medicatie systeem op SAP gaan laten ontwikkelen door Cerner. En dan straks nog uitrollen.

En dan nog al die andere projecten samen met Gelre om gezamenlijke functionaliteitsverbeteringen door te voeren om (o.a.) te voldoen aan wet- en regelgeven en in te spelen op nieuwe technologische ontwikkelingen en landelijke trajecten zoals VIPP, GTS LIR.

Dit wordt hard werken en ik ga er alles aan doen om dit samen met mijn collega’s van Deloitte tot een succes te maken.

Geef een reactie